Haartransplantatie (fue & fut), Haarstamcel transplantatie, Haarimplantatie, Wenkbrauwtransplantatie & Haarchirurgie – Dr Harald Eberson

Alles over haartransplantatie, haartransplantatie FUE, haartransplantatie FUT, haaruitval, haarmedicatie… All about your hair

Littekencorrectie door haarimplantatie

Een reactie plaatsen

De meeste bezoekers  van mijn weblog of de websites van andere haarklinieken denken meestal aan de grotere behandel sessies wat betreft haartransplantatie. Dit is niet helemaal afdoende en dekt zeker niet de lading van het gehele behandel spectrum van de haarchirurgie.

In principe betreft het merendeel van onze behandelingen inderdaad haar- en wenkbrauwtransplantaties maar we zien ook regelmatig cliënten die vragen om hun snor -en/of baard aan te vullen met haarimplantaten. Maar ook littekencorrecties het zij ontstaan door een ongeluk of juist door een eerdere haartransplantatie (klassieke F.U.T.-methode) kunnen wij duidelijk esthetisch verbeteren.

Vorige week hebben wij nog meneer K.  geholpen zijn littekens te camoufleren ter hoogte van zijn bovenlip en kin. Na een eerder ongelukje, reeds jaren geleden, heeft hij 2 littekens hieraan over gehouden die als storend werden ervaren. Na overleg hebben we besloten slechts een relatief klein aantal grafts in beide littekens te implanteren.

Afb. 1 Pre haarimplantatie in een tweetal littekens t.h.v. bovenlip/philtrum en rechter onderkin.

Afb. 2 Gewenste implantatie zones ter correctie/camouflage littekens.

Afb.3 Direct na implantatie van de grafts. Er werd gekozen voor een conservatieve dichtheid van de hoeveelheid grafts/cm2. Eventuele touch-up om de implantatie dichtheid te verhogen volgt op wens later.

Afb.4 side-view of implanted grafts, immediately post op.

Binnen enkele dagen zal de roodheid/korstvorming aanzienlijk minder zijn en binnen 1 week zie je er haast niets meer van. In principe is directe start/hergroei van de geïmplanteerde grafts mogelijk maar meestal vindt hergroei van de nieuwe grafts na 3-4 maanden plaats.

Zo nu weer aan het werk we houden u op de hoogte…

Vriendelijke groeten, dr H. Eberson- & EHC team

Auteur: haartransplantatie (Fue & Fut) -haarchirurgie

Werkzaam als haarchirurg / Hair Restoration Surgeon. Gespecialiseerd in Esthetische -en reconstructieve haarchirurgie. Haartransplantatie FUE (& FUT), wenkbrauwtransplantatie en haaruitvalpreventie. Werkzaamheden bij haartransplantatie kliniek: > Eberson Hair Clinic (NL). www.ebersonhairclinic.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s